+31 6 383 198 90 sharon@shivas-tc.nl
Selecteer een pagina

Visie van Shivas

Doen Wat voor jou Wel Werkt draagt bij aan een kwalitatief goed (werk)leven zoals jij hem graag wilt.

 

Als Trainer & Coach, maar ook als ervaringsexpert, weet en zie ik dit steeds weer terug bij mijn klanten. Hoe meer jij bewust bent van wat voor jou belangrijk is, hoe meer jij dat kunt doen wat voor jou wel werkt en ook nog eens kunt volhouden.

“Als je blijft doen wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg. “

Shivas ondersteunt jou in jouw zoektocht naar wie jij werkelijk bent, en wat eraan bijdraagt, om van daaruit een kwalitatief goed (werk)leven te kunnen creëren. Hierbij zoomen we in op 3 niveaus; de gewenste situatie, jouw identiteit en jouw verhaal. In onze coaching en trainingen zoomen we steeds in op één of meerdere niveaus.

h

Begrijpen

Het snappen van jezelf en anderen begint bij het ontdekken hoe gedrag ontstaat.

Ontdekken hoe jij dingen doet die je doet en hoe jij, indien gewenst, dit kunt veranderen. Maar ook hoe jij reageert en hoe jij dat effectiever en/of anders zou kunnen doen.

Wanneer jij van jezelf weet hoe jouw gedrag ontstaat, lukt het vaak beter om anderen ook te begrijpen.

Begripvol

Begripvol zijn naar jezelf, en naar anderen, gaat over het rekening houden met, in dit geval de verborgen dynamieken in het systeem waar jij deel van uitmaakt.

Dit systeem kan je familie zijn, je gezin maar ook de omgeving waar je werkt. Alhoewel je een persoon bent met een eigen persoonlijkheid en unieke (levens)ervaring kunnen dynamieken van invloed zijn op hoe jij vandaag de dag in het leven staat.

v

Begrepen worden

Het begrepen worden door anderen begint bij het begrijpen van anderen én is een belangrijke vaardigheid die je helpt bij het effectiever communiceren. 

Niet alleen effectiever communiceren met “de ander” maar zeker ook met jezelf. Door je in te leven in de situatie en gevoel van de ander lukt het jou je makkelijk(er) te verplaatsen in hoe een ander wellicht denkt of zich voelt, zal er vertrouwen onstaan.