+31 6 383 198 90 sharon@shivas-tc.nl
Selecteer een pagina

Ik ben Sharon.

Geboren als Komariyah. Geadopteerd en ervaar Chronische uitdagingen.

Geadopteerd…

toen ik 4 maanden was uit Indonesië.

Als een lief, klein en maar wel wat onzeker, afhankelijk meisje ben ik opgegroeid in een liefdevol gezin in Mijdrecht. Samen met mijn geadopteerde broertje.

Na een zoveelste burn-out was het in 2019 tijd voor een andere wending in mijn leven; ik werd ondernemer. Ik begon mijn eigen onderneming om mijn onafhankelijkheid te vergroten. Daarvoor moest ik mezelf ontwikkelen en gaan groeien, om mijn onderneming te doen slagen.

Adoptienazorg

Het was als vanzelfspreken dat ik me ging focussen op mede-geadopteerden.

Ik heb zelf ervaren hoe complex en uitdagend het leven als geadopteerd kan zijn. En begrijp de unieke emotionele en psychologische uitdagingen die men tegen kan komen. 

Door mijn eigen ervaring kan ik geadopteerden een unieke en waardevol perspectief bieden, waardoor ik beter in staat ben mede-geadopteerden te begeleiden in het groeiproces en te helpen bij het overwinnen van belemmeringen die uit adoptie voorkomen. 

“Als trainer en coach in mijn eigen praktijk heb ik de opleiding tot AD(H)D Coach gedaan. Ben ik gediplomeerd BGN Gewichtsconsulent en Leefstijlcoach en Internationaal Gecertificeerd NLP Trainer en Systemisch Coach.”

Sharon de Groot

Adoptieachtergrond

Ik ben geboren met de naam Komariyah. Ik ben opgegroeid met de naam Sharon. Gekregen van mijn adoptieouders om “pesten” te voorkomen.

 

Chronische uitdaging

Nooit gedacht en verwacht dat ik zo sportief zou worden. Dat ik in 2015 ziek werd, werd ik gedwongen aan mijn gezondheid te werken om überhaupt weer te kunnen leven. Sindsdien vind ik hardlopen heerlijk. 

Ondernemer

Mijn vader is ondernemer en mijn moeder hielp mijn vader in het bedrijf. Gek genoeg koos ik liever voor de veiligheid van het ergens in dienst zijn, tot ik vrouwen juist wilden helpen onafhankelijk en vrij te maken.

Leefstijlcoach

Ik ontwikkelde me verder als Leefstijlcoach & BGN Gewichtsconsulent

Met de intentie om mensen te helpen bij het creëren van een duurzame leefstijl en het blijvend afslanken.

Per toeval ontmoette ik iemand die een leefstijlcoach in zijn praktijk zocht. Daar begon mijn steeds groter wordende avontuur als Leefstijlcoach en bleef ik Adoptienazorg erbij doen.

Mijn overtuiging dat een duurzame leefstijl creëren meer is dan weten wat je eet en meer bewegen, ben ik me gaan verdiepen in het NLP. En kon ik mensen efficiënter begeleiden in hun zoektocht.

Wilskracht

Het vermogen om door te zetten, ook wanneer het tegenzit. Erg belangrijk om persoonlijke doelen te bereiken en obstakels te overwinnen. Dit zorgt voor een gevoel van voldoening, zelfvertrouwen en eigenwaarde, wat ook bijdraagt aan de kwaliteit van jouw leven.

Mindset

De manier waarop jij denkt, situaties interpreteert, omgaat met uitdagingen en hoe jij je voelt over jezelf. Een positieve mindset draagt bij aan een mentale gezondheid, veerkracht en zelfvertrouwen.

Positief Gezond

Een bredere kijk op onze gezondheid. Waarbij we ons focussen op het versterken van jouw veerkracht, jouw welbevinden en het krijgen van meer grip op het leven. Het gevoel van autonomie, voldoening en geluk draagt ook bij aan een hogere kwaliteit van leven.

Neuro Linguïstisch Programmeren

Ik raakte geïnspireerd en gemotiveerd door NLP.

Als Leefstijlcoach, maar ook voor de Adoptienazorg, wilde ik meer impact maken en verder gaan dan alleen inzoomen op voeding, bewegen, slapen en stress. Om dat voor elkaar te krijgen ben ik me gaan verdiepen in het NLP.

Na het volgen en succesvol afronden van mijn Master werd het mezelf verder laten opleiden tot Internationaal Gecertificeerd NLP Trainer een logische vervolgstap.

Dat betekende ook een benodigde transformatie voor mij als persoon en voor mijn onderneming. Ik groeide uit tot NLP Trainer & Coach maar ook tot Systemisch Coach.

Vandaag de dag train en coach ik gedreven mensen die bereid zijn te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling & groei, bij het streven naar een goed kwalitatief leven.

Als je iets wilt, moet je er voor gaan en nooit opgeven.

Het leven is wat je er zelf van maakt en het is aan jou altijd te streven naar het beste voor jezelf en jouw omgeving.

Chronische uitdagingen

Als geen ander weet ik hoe complex en uitdagend het leven met chronische uitdagingen kan zijn.

In 2015 werd ik ziek. Eosinofielen Astma en dus chronisch ziek.

Vandaag de dag lukt het mij op een goed kwalitatief leven te doen, na jarenlang zoeken, proberen en tegen de muur oplopen.

Uit ervaring en als coach ondersteun ik gedreven mensen met chronische uitdagingen die te maken hebben met emotionele en mentale blokkades die hun gezondheid beïnvloeden.

Als coach ondersteun ik jou bij het identificeren en aanpakken daarvan, waardoor jij beter in staat zult zijn om te gaan met de uitdagingen en je welzijn kunt verbeteren.

Daarnaast help ik je om positiever te denken en bied ik je handvatten om beter om te gaan met stress en angst die vaak gepaard gaan met het chronisch ziek zijn.

 

Droom, durf, doe en blijf geloven in jezelf.

Jij hebt de kracht om je eigen weg te creëren naar een leven vol kwaliteit en succes.

Laten we contacten

10 + 4 =

Telefoon

+31 6 383 198 90

Email

sharon@shivas-tc.nl

Praktijkadres

Grote Boterbloem – Velserbroek

Tijden

Ma – vr; 09.00 – 17.00 uur (avonden in overleg)

Shivas TC is een onderdeel van Shivas Coaching 4 You

Kvk; 73578398

BTW; NL001962728B94

Bank; NL23KNAB 0258241136