+31 6 383 198 90 sharon@shivas-tc.nl
Selecteer een pagina

Ook geadopteerd?

Ik leer jou jezelf beter begrijpen.

Wat bijdraagt aan jouw vermogen om te gaan met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven.

Wil jij leren zoveel mogelijk eigen regie voeren? Ik help je graag.

 

Ook al zijn we allemaal afgestaan….

En ook ik ben daardoor ooit eens gaan geloven dat ik niet goed genoeg ben zoals ik was… 

En ik zeg inderdaad was….

Want ook ik deed mijn leven vaak op de automatische piloot en daarmee onbewust vaak niet eens mijn eigen leven. Wist niet eens wie ik eigenlijk was… Maar verlangde diep van binnen naar aan het roer staan van mijn eigen leven. Het willen weten wie ik ben! En toen kwam NLP op mijn pad.

Onbewust doen we ons leven vaak op de automatische piloot. Vaak niet eens ons eigen leven of we zijn aan het overleven. Hoe fijn zou het zijn om ook zelf die regie te kunnen en durven pakken? En daarnaast ook nog eens persoonlijk te (blijven) groeien? Dat wil jij toch ook?!

“Als je blijft doen wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg. “

Als NLP Trainer & Coach en Systemisch Coach draag ik graag een steentje bij aan de kwaliteit van jouw leven en aan die van andere mede-geadopteerde.

Geadopteerd & NLP

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een methode op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Het geeft ons tools om inzicht te krijgen in ons eigen gedrag én in dat van de ander om, indien gewenst, dat te (kunnen) veranderen of effectiever te doen. Hoe fijn klinkt dat?!!

Ben jij net als vele andere mede-geadopteerde op zoek naar concrete maar wel krachtige tools om je communicatie met jezelf en met anderen te verbeteren? Maar ook om je emoties onder controle te houden én je (zelf)vertrouwen te vergroten? Dan is NLP Coaching echt iets voor jou!

Doe jij wat je doet omdat het zo hoort of omdat het wel voor je werkt? Draagt het bij aan wie je bent? Of belemmert het jou in het doen van je leven zoals jij dat graag wilt? Shivas coacht vanuit haar visie BegrijpenBegripvolBegrepen worden.

“Of je nu denkt dat je het kan of niet, je hebt altijd gelijk. “

We hebben namelijk allemaal weleens een moment waarop we niet tevreden zijn, we ons geïrriteerd, boos of erg verdrietig voelen. En we niet begrijpen waarom we nou zo ontevreden zijn of ons voelen zoals we ons dan voelen. Tijdens mijn coaching en/of training doe je niet alleen nieuwe inzichten op, er ontstaat ook begrip naar jezelf en anderen over hoe bv. gedrag nou is ontstaan. Hoe fijn is dat!

Waarom kom je bij mij?

=

Je wilt positief in het leven staan;

=

Je wilt je veerkracht versterken;

=

Je wilt je emoties de baas worden;

=

Je wilt vrijheid ervaren in doen, denken & voelen;

=

Je wilt effectiever communiceren;

=

Je wilt je (zelf)vertrouwen vergroten;

=

Je wilt blijvende gedragsverandering;

=

Je wilt meer rust in je hoofd;

=

Je wilt alles uit het leven halen maar dat lukt niet;

=

Je wilt graag meer focus;

=

Je wilt jezelf leren kennen;

Ook al ben ik echt heel bijzonder voor mijn ouders, toch ben ik ook een wereldwonder voor mijn biologische moeder en vader. En zij weten niet waar ik ben. Ik ben erachter gekomen dat ik mogelijk een kind ben, waarbij de procedure niet helemaal volgens de regels is gegaan. Dat maakte me eerst heel erg boos en ik begreep er helemaal niks van. Maar die gedachte bracht mij in werkelijkheid niet verder dan boos zijn in mijn eigen velletje.

Tot enige jaren geleden ik door ziekte erachter kwam dat hoe ik mijn leven deed niet mijn manier was hoe ik mijn eigen leven graag wilde doen. Kortom, ik ging op zoek naar dat wat mij wel gelukkig zou maken en ging op zoek naar mezelf.

Het terugvinden van jouw eigen persoonlijke waarden en eigenschappen ~die verstopt zitten in je genen~ zullen je helpen. Ze zullen je ondersteunen, samen met moed en doorzettingsvermogen, bij het gaan creëren van regie over je eigen leven. 

NLP & Systemisch Werk

Wanneer je goed in je vel wilt zitten en een leven wenst die voor jou wel goed werkt, kijk je niet alleen naar jezelf in de spiegel maar mag je ook kijken naar het systeem waarin jij je begeeft. Dit systeem kan je biologische systeem zijn, maar ook het gezin waarin je bent opgegroeid, je eigen gezin of je werk/sociale omgeving.

Door middel van het doen van (familie)opstellingen verkrijg je inzichten in verborgen dynamieken die vandaag de dag van invloed op jou (kunnen) zijn.

Zo heb ik de regie terug weten te pakken over mijn eigen leven. Ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen waarden die diep verstopt zaten in mijn genen. Het is nog steeds een reis van vallen en opstaan, maar door de aanleiding te (h)erkennen, leren te accepteren en daarna vanuit liefde los te laten, kwam ik dichter bij mezelf, mijn echte identiteit, wat mij dat speciale gevoel van thuiskomen bij mezelf geeft.

Nu ik meer volgens mijn eigen waarden leef, ervaar ik veel meer rust en leef ik mijn eigen leven meer zoals ik dat wil. Zo kwamen er ook typische Indonesische kenmerken naar boven die gewoon al in me zaten waar ik geen weet van had.

Ben je ook zo nieuwsgierig naar jouw antwoorden op jouw vragen maar kom je er zelf niet goed uit? Dan is hulp vragen vaak een spannende en zeker geen gemakkelijke keuze. Als ervaringsdeskundige begrijp ik dat volkomen. Voel je meer dan welkom wanneer je die stap probeert te nemen om over die drempel te stappen, ik help je graag.

Zoek jij een veilige laagdrempelige omgeving bij iemand die het ook heeft meegemaakt en dus vanuit ervaring met je mee kijkt, weet hoe het is en oprecht betrokken is, voel je vrij en welkom om desgewenst eerst kennis te maken. Dan kunnen we samen kijken naar wat ik je te bieden heb en of ik je kan helpen, maar ook of de klik er is. Ik help je vanuit oprechte liefde op weg naar het stap-voor-stap creëren van jouw eigen leven in vrijheid.

Benieuwd naar hoe ik je kan helpen?

Coaching is persoonlijk. Een juiste klik is heel erg belangrijk. Wil je weten of wij samen een match zijn? Plan dan gratis een telefonische of online kennismaking in om samen te kijken wat mijn coaching voor jou kan betekenen.

Praktische zaken

Coaching is mogelijk vanaf 3 sessie. De focus ligt, afhankelijk van jouw hulpvraag, op de gewenste situatie, identiteit of jouw verhaal. De gesprekken vinden online plaats of in Velserbroek in onze coachruimte aan huis.