+31 6 383 198 90 sharon@shivas-tc.nl
Selecteer een pagina

Chronische gezondheidsklachten?

Ik heb ook chronische gezondheidsklachten.

Chronische gezondheidsklachten ervaren kan een grote impact hebben op je leven.

Vanaf nu is het niet meer nodig om jouw chronische gezondheidsklachten jouw leven te laten bepalen! Ook jij kunt leven met jouw chronische klachten. 

Als NLP Trainer & Coach en BGN Gewichtsconsulent & Leefstijlcoach, en voorstander van Positieve Gezondheid, help ik jou bij het verbeteren van jouw mentale en emotionele welzijn. En ook bij het (beter) om kunnen gaan met de uitdagingen die jij ervaart vanuit jouw chronische gezondheidsklachten.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitdagingen in het dagelijks functioneren, het omgaan met de emotionele tol die het opeist. Maar ook de eventuele verminderde kwaliteit van leven die je ervaart waardoor het lastig kan zijn een positieve kijk op het leven te behouden.

Ook jij verdient een kwalitatief goed leven met chronische gezondheidsklachten.

Wat is NLP?

Neuro Linguïstisch Programmeren.

  • Inzicht creëren in de manier waarop je denkt, voelt en reageert op de klachten
  • Samen werken aan het ontwikkelen van positievere gedachten, gevoelens en gedragingen 
  • Het verbeteren van de communicatie met jezelf en anderen

Jij wilt toch ook een leven met plezier en ontspanning? Een kwalitatief goed leven waar je zelf grip op hebt?!!

NLP gaat over hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop vervolgens reageren in gedrag en communicatie.

NLP leren en toepassen zorgt voor;

  • Verbetering van jouw mentale gezondheid
  • Stressvermindering
  • Omgaan met pijn
  • Verbetering van communicatie

NLP kan een waardevolle aanvulling zijn op de (dokters)behandeling van je klachten en helpen om beter om te gaan met de uitdagingen die de chronische gezondheidsklachten met zich meebrengen.

Dat klinkt goed, niet waar?!!

Chronisch & NLP

NLP helpt jou bij …

het proces van onderzoeken, observeren, ontdekken, veranderen en/of aanpassen van jouw gevoelens, gedachten en gedrag die invloed hebben op jouw gezondheid. Met behulp van technieken creëer je positieve en helpende gedachten. 

Dit kan zorgen voor vermindering van stress, angst en negatieve emoties die vaak samen gaan met de klachten.

NLP kan je helpen met het bedenken van nieuwe manieren hoe je om kunt gaan met pijn & vermoeidheid en bij het leren accepteren van de klachten en hoe je hiermee om kunt gaan op een positieve en effectieve manier die voor jou goed werkt. 

Hoe fijn klinkt dat?!!

NLP is een krachtige methode om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren en om beter om te gaan met de uitdagingen.

Het helpt je om meer regie te ervaren over je gedachten, gevoelens en gedrag, waardoor jij je beter kunt aanpassen aan de situatie en meer grip kunt krijgen over jouw gezondheid en welzijn.

Hoe ik als Coach werk.

Kennismaking

Coaching is persoonlijk waarbij de juiste klik erg belangrijk is.

Om te weten of wij samen de juiste match zijn maken we eerst samen kennis en kijken we samen naar wat ik voor jou kan betekenen.

Begrijpen

Samen gaan we ontdekken hoe je doet wat je doet…

Beperkende gedachtepatronen en overtuigingen hebben invloed op je gezondheid. Laten we ze doorbreken en positief veranderen.

Acceptatie

Het accepteren van het mogelijk niet (volledig) kunnen genezen… 

Hierdoor kan jij je focussen op het verbeteren van de kwaliteit van jouw leven. 

Ontwikkelen

Het creëren van een manier die voor jou wel werkt…

Met het ontwikkelen van positieve gewoonten die bijdragen aan jouw gezondheid, verbeter je de kwaliteit van leven en lukt het ook jou beter om te gaan met de klachten.

Sharon de Groot (1977)

NLP Trainer & Coach, Systemisch Coach, BGN Gewichtsconsulent en Leefstijlcoach

Partner en moeder van 2 dochters, wonende nabij Haarlem. Geadopteerd uit Indonesië toen ik 4 maanden was. En opgegroeid in Mijdrecht.

Jarenlang werkzaam als Officemanager tot ik in 2015 ziek werd. Een fikse burn-out met de diagnose resistente Eosinofielen Astma en nu dus chronische “ziek”.

In 2019 ben ik mijn eigen onderneming gestart als coach en later ook als trainer. Een praktijk waarin ik gedreven geadopteerden en dito mensen met chronische gezondheidsklachten mag coachen en trainen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

NLP heeft mij geholpen te komen waar ik nu sta, in zowel mijn zakelijk als wel in mijn privé-leven. Ik leerde om te gaan met mijn klachten, mijn beperkende overtuigingen te herkennen, te onderzoeken en te veranderen. Mijn persoonlijke waarden kennen en daarna te leven.

NLP heeft mij geholpen bij het versterken van mijn (zelf)vertrouwen en met het ontwikkelen van mij zelfwaardering. Negatieve gedachten en dito emoties heb ik weten te vervangen door positieve, ondersteunende gedachten en gevoelens.

(Onverwerkte) emoties hebben ik leren te verwerken, waar nodig los te laten en mee leren omgaan. Ik ervaar nu zoveel meer innerlijke rust en balans

Door effectiever te communiceren heb ik betere relaties op weten te bouwen met mezelf en met anderen. Ik kan mezelf beter uiten, beter omgaan met conflicten en ervaar meer verbinding met mensen om mij heen.

Ik ervaar NLP als een zeer waardevol en onmisbaar instrument om persoonlijk te groeien en mezelf te ontwikkelen. Het helpt mij om te gaan met de uitdagingen in het leven die gepaard gaan met mijn chronische gezondheidsklachten en om een positievere en veerkrachtigere mindset te ontwikkelen.

En dat gun ik jou ook!