+31 6 383 198 90 sharon@shivas-tc.nl
Selecteer een pagina

Geadopteerd?

Ik ben ook geadopteerd

Adoptie heeft ons gevormd en beïnvloed tot wie we nu zijn geworden.

Het is nu niet meer nodig om het verleden te laten bepalen wie je bent. Gebruik het om te worden wie je wilt zijn.

Als NLP Trainer & Coach help ik jou met het verbeteren van jouw mentale en emotionele welzijn. En ook met het beter om kunnen gaan met de uitdagingen die jij ervaart vanuit jouw adoptieachtergrond.

Uitdagingen zoals bijvoorbeeld gevoelens van verlatenheid, identiteitsvraagstukken en hechtingsuitdagingen, maar ook bestaanrecht en het verwerken van de emotionele impact van jouw (adoptie)verleden.

Weet dat ook jij zoveel meer bent dan geadopteerd.

NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren.

  • Samen werken aan het doorbreken van belemmerende overtuigingen en dito patronen uit het verleden
  • Positievere gedachten en gedragingen ontwikkelen.

Jij wilt toch ook een leven met (zelf)vertrouwen en eigenwaarde?!! Beter communiceren en jouw veerkracht versterken?

NLP gaat over hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop vervolgens reageren in gedrag en communicatie.

Jezelf verdiepen in het NLP zorgt voor;

  • het jezelf beter te begrijpen
  • desgewenst te kunnen veranderen
  • anderen en elkaar te begrijpen
  • jezelf te helen
  • persoonlijk groeien.

Dat klinkt goed, niet waar?!!

Adoptie & NLP

NLP helpt jou met…

het proces van onderzoeken, observeren, ontdekken en veranderen & aanpassen van jouw gevoelens, met technieken die de manier waarop we denken, voelen en reageren op situaties desgewenst kunnen veranderen.

NLP kan jou helpen met het veranderen van jouw innerlijk dialoog, met het los laten van belemmerende overtuigingen en helpen met het vinden van een manier, die voor jou wel werkt, om te gaan met emoties.

Hoe fijn klinkt dat?!!

NLP is een krachtige methode om jezelf beter te begrijpen, te helen en te groeien.

4 Fases hoe ik als NLP Coach werk.

Kennismaking

Coaching is persoonlijk waarbij de juiste klik erg belangrijk is.

Om te weten of wij samen de juiste match zijn maken we eerst samen kennis en kijken we samen naar wat ik voor jou kan betekenen.

Begrijpen

Samen gaan we ontdekken hoe je doet wat je doet…

Beperkende gedachtepatronen en overtuigingen over jezelf zorgen voor onzekerheid over jouw identiteit of een laag zelfbeeld.

 

Helen

Het ervaren van gevoelens van verlies en afwijzing…

Door deze gevoelens te erkennen en te verwerken kan jij jezelf beter verbinden met jezelf en anderen. 

Groeien

Het vinden van jouw eigen unieke identiteit…

Door je te verbinden met jouw persoonlijke waarden en verlangens kan jij je beter richten op jouw doelen en gevoel van geluk.

Sharon de Groot (1977)

NLP Trainer & Coach, Systemisch Coach

Geboren in Indonesië en in 1978 naar Nederland toe gekomen. Ik ben met mijn geadopteerde broertje opgegroeid in Mijdrecht.

Jarenlang werkzaam als Officemanager tot ik in 2015 ziek werd. In 2019 ben ik mijn eigen onderneming gestart als coach en later ook als trainer.

NLP heeft mij geholpen te komen waar ik nu sta in zowel mijn zakelijk als wel in mijn privé-leven. Ik leerde beperkende overtuigingen te herkennen, te onderzoeken en te veranderen.

NLP heeft mij geholpen met het versterken van mijn (zelf)vertrouwen en met het ontwikkelen van mij zelfwaardering. Negatieve gedachten en dito emoties heb ik weten te vervangen door positieve, ondersteunende gedachten en gevoelens.

Mijn onverwerkte emoties en gevoel van trauma leerde ik te verwerken, mee om te gaan en los te laten. Ik ervaar daardoor nu meer innerlijke rust en balans.

Door effectiever te communiceren heb ik betere relaties op weten te bouwen met mezelf en met anderen. Ik kan mezelf beter uiten, beter omgaan met conflicten en ervaar meer verbinding met mensen om mij heen.

Ik ervaar NLP als een zeer waardevol en onmisbaar instrument om persoonlijk te groeien en mezelf te ontwikkelen. Het helpt mij om te gaan met de uitdagingen in het leven die gepaard gaan met mijn adoptieachtergrond en om een positievere en veerkrachtigere mindset te ontwikkelen.

En dat gun ik jou ook!